Juujuu, pitäs kai aina ensimmäisenä sanoa persoonattomasti ja kliseisesti "tervetuloa, tervetuloa!" Joten kai sitten, heips vaan, mie oon Umppi (kertoo jo aika paljon) ja sie olet saapunut tänne Aamu-Usvaan, kenties eksymällä, kenties tarkoituksella, sitä on hyvin vaikea tietää muut kuin sinä itse. Jotenkin pitäisi kai selvittää tämän pienen ja hääppöisen blogisurkimuksen olemassaolo, joten sen elämänaloituksen voit lukea alempaa.

Noh, mie olen se Umppi, Aamu-Usvaan tuhertelija. Persoonaton ja tylsä ötti, jolla ei ole elämää. Lyhyet, blondiksi värjätyt hiukset ja mulkoilevat siniharmaat silmät. Aikas pitkä. Noh siis, en kai mie nyt ihan persoonaton ole, kukaan ei ole. Osaan todella huonosti sanoiksi pukea luonteeni, mutta yritetään. Todella kärsimätön ja vanhempien mukaan tunnevammainen, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa huolimatonta, mikä on aivan totta. Huonoa läppää tästä turvasta tulee ulos, mutta kavereiden mielestä ihan hauska ja mukava ihminen. Helposti en suutu, ja siinäkin tapauksessa annan anteeksi nopeasti. Harrastan ratsastusta, kohta seittemäs vuosi käyty loppuun ja tämän lisäksi partiota. Silti kammoan ötököitä. Tyksin myös piirtää ja lueskella semmosessa paikassa kuin Kops (:

Aamu-Usva. Itse pääpaikka. Tönkkö sisältö, tönkkö ulkomuoto. Vaiko sittenkään? Aamu-Usva on niinsanottu blogi, johon sen kirjustajan pitäisi kaikenmaailman asioita ja kuvia tunkea, mitä keksiikään. Ikään kuin se ketään kiinnostaisi, mutta leikitään että kiinnostaa, jotta saavutettaisiin kaikille hyvä mieli. Ja AUhan sai alkunsa `pienehköstä` copycatteilystä, kiitetään Kilpparia. Lyhyt elämäntarina, eh?

Hei herätkää nyt ja jääkää innolla odottamaan seuraavaa paskaa, joka tänne ilmestyy kai piakkoin(?) Tämä aloitussaarna on käyty loppuun ja AUn on aika aloittaa virallisesti tiensä.

~Umppi