Kuten otsikko kertoo, kissat osaa olla joskus todella hulluja. Tavalliseen tapaan kun oltiin lenkiltä tulossa, sieltä puskasta hyppäsi karvat pystyssä naapurin Manta-kissa, suoraan naamaan. Siinä sitten saa sohia ja viuhtoa henkensä edestä, kunnes kissan tassut irtoavat ja se tippuu - tottakai jaloilleen - maahan. Siinä silmänräpäyksessä on sekä Umppi että piski lähteneet haneen, ettei kissa vain ehdi uudestaan harkita naamaan hyppäämistä. "hullu kissa, miau" ~Kilppari

Kelataanpas aikaan, jolloin oltiin lähdössä todella sporttiselle ja hyödylliselle lenkille. Mäkeä tassuteltiin alas, kun liukastuttiin ja pyörittiin loppumatka. Alhaalla piti vielä saada fleksin naru ympäriltä pois koiran ulistessa kuselle läheiseen kasvikasaan.

Yägh, miksei se lumi voi jo tulla, eikö syksyä voisi edes kerrankin lyhentää niin ettei sataisi vaan lumi sataisi ja kinostuisi nätisti maahan, no ei tietenkään. Pitää olla märkää ja ankeaa, ettei pihalle viitsi lähteä ja sitten ladotaan suuhun kaikkea mahdollista. Lumessa on kiva hei pyöriä ja tehdä lumienkeleitä, tosin onnistuuhan se elokuussakin Roopen tapaan, pinkki lasketteluasu päällä, ja asvaltille sitten `pienessä` hiprakassa ruvetaan tekemään lumienkeleitä, huutaen "Lumienkeleitä, jeee!!" Kun sitten kaksi muuta kaveria kahtoo vieressä oudoksuen ja hieman huvittuneena.

Gnyah, Roope ossaa <3